Den største forandring i vores køkken, er den mindste

Jeg smider en forudbestilling NU – Them Earthy Colors fra HK Living 2018 Kollektion

skaermbillede-2017-07-25-kl-08-03-40Photocredit: HK Living

Jeg har altid været ret begejstret for hollandske HK Livings interiør univers. Årsagen skal hovedsageligt findes i deres fokus på farver og elementer fra naturen. Herhjemme har vi ikke frygtelig meget fra brandet – det begrænser sig til et råt skærebræt med lædersnor, som I altid spørger meget til på Instagram (se det her i vores køkken) og 2 stk. knager i træ, som også hænger i køkkenet. Selv om vi ikke har meget derfra, så er det til gengæld nogle ting som vi har haft MEGET LÆNGE og som vi er temmelig glade for … både look- og kvalitetsmæssigt.

Jeg ved faktisk ikke om Magasin du Nord fortsat forhandler HK Living produkter, men jeg vil næsten antage det (bare hvis der er nogen af jer københavnere der gerne vil pille lidt på deres produkter 😄).

skaermbillede-2017-07-25-kl-08-30-46Photocredit: HK Living

HK Living er deres natur/boho stil 200% tro i deres nyeste katalog – jeg er ærligt helt ekstatisk over det! En ting som med sikkerhed skal klikkes hjem er vægtæppet i Azteker stil, som hænger bag den lige så fine sofa, på det første billede her i postet. Jeg har allerede udset, at det skal hænge på vores rå murstensvæg i spisestuen (se vores spisestue her). Jeg har altid været ret glad for “vægpynt” i tekstil; i vores soveværelse hænger denne vævning som jeg akkurat lige har købt i Notre Dame og i stuen hænger et Macramé vægtæppe som jeg selv har lavet, samt et vægtæppe som min mormors bror har malet i 60’erne.

Vægtæppet fra HK Living skulle være i denne tyske Webshop fra start oktober. Hvis der er nogen der har kendskab til en dansk forhandler – så sig gerne frem, så vil jeg hurtigst muligt lave en forudbestilling.

skaermbillede-2017-07-25-kl-08-26-26Photocredit: HK Living

Keramik, gyldent træ og metaller – hvad er der ikke at elske ?

skaermbillede-2017-07-25-kl-08-30-16Photocredit: HK Living
skaermbillede-2017-07-25-kl-08-04-38Photocredit: HK Living

Da vi fornyligt fik anlagt nye strømudtræk i vores spisestue loft, var vores elektriker en tur på loftet for at trække ledninger og bore huller.Det lignede umiddelbart en smal sag! Så jeg har nu genovervejet om vi skal bore et hul mere i en af stuens hjørner og få denne boho inspirerede (eller en lignende hængestol), hængt op. Jeg har ofte drømt om at dase og gynge i sådan en stol, men jeg har altid været panisk ved tanken om at den skulle falde ned og flå halvdelen af vores loft med. Men nu, efter elektrikeren lige fik demonstreret hvor uproblematisk loftet er, så er jeg ganske sikker på at vi blot kan forlænge stolens kæde og sno den omkring en af loftbjælkerne. Så burde det da kunne holde til mit korpus…forhåbentligt :)

skaermbillede-2017-07-25-kl-08-05-10Photocredit: HK Living

Alt omkring farveskalaen i dette soveværelse er ganske enkelt magisk.

skaermbillede-2017-07-25-kl-08-24-46Photocredit: HK Living
 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg
   

8 kommentarer

 • Marie Lundholm

  Wow, der er mange fine ting :) Magasin du Nord fører stadig mærket – jeg har købt nogle tallerkner der for 2 uger siden :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Wilderness

   Tusind tak for at opklare det!!!! Så må jeg ind og snuse snarest! Der er jo alt for mange pæne ting!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De billeder kunne jo også snildt være fra dit eget hjem! Så fint <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Wilderness

   Sikke et bolig-compliment…iiih tak! Jeg smider gerne hus til deres næste katalog haha. De skal selvfølgelig lad alt stå når de smutter igen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Så mange fine ting! Hvor finder du priserne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Wilderness

   Jeg har måtte surfer lidt rundt for at finde priser i anden valuta :P
   Bla. har jeg kigget på den tyske hjemmeside som jeg linker til i teksten. De har en del af tingene fra den nye kollektion. Og så denne norske side http://bysunde.com/?s=hk+living

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Tak for denne meget fine blog for planteelskere og eklektiske æstetikere!
  Jeg har ledt efter den DIY du havde for længe siden om patinering af lerpotter, men siden findes ikke når jeg trykker på embedded links og kan ikke finde det originale opslag. Kan du hjælpe?
  Vh. Henriette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Løkke

  Hejsa
  Jeg ved at No217, der har fysiske butikker i Valby og Islands Brygge samt webshop fører HK Living. De har faktisk lige været nede og besøge firmaet. Her kommer link http://no217.dk/produkt-tag/hk-living/ :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den største forandring i vores køkken, er den mindste