GLIMT #11

Når tøjet skal dufte af mere

1Der er jo for sådan ikke noget revolutionerende over “pap” tilsat duft. Det har “Wunderbaum” fuldstændig perfektioneret og brandet sig på, om dog målet for duften er en anden end dem jeg her fremviser. Svenske L:a Bruket, har netop lanceret 3 forskellige Fragance Tags, som jeg finder ret stillige og garanteret også velduftende, kender jeg L:A Bruket’s duftunivers ret.

Black Oak, vil meget muligt være min favorit. Jer som har fulgt med i lidt tid, ved at jeg har svaghed for alt der dufter af træ (eller af mose, som kærestemanden mener 😂).  Tag’sne kan hænges tøjskabet, på døren eller evt. på håndklædeholderen på badeværelset, men da selvfølgelig også bilen, hvis Wunderbaumet bliver en tand for kemisk!

I kan finde øvrige L:A Bruket produkter her og de fine tags til her.

tag2 tag3

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT #11