Red Edition -klassisk & Moderne Interiør fra Paris

5 fine Champagneskåle til hverdag og fest

Indeholder Reklamelinks

Skulle jeg personligt vælge en alkoholbaseret drik at drikke resten af  mit liv, så skulle det uden tvivl være Cava/Champagne. Jeg er ikke kræsen eller fin på den, når det kommer til druernes herkomst. Jeg drikker hjertens gerne Fakta’s billige Cava Mistinguett –  den er dejlig syrlig, som er noget jeg elsker! Når det kommer til glassene er jeg dog mere konservativ –  ikke at det ikke er hændt at jeg har drukket af en koffekop! Men med det sagt, så er det jo også snart både jul og nytår, så måske nedenstående kunne være til inspiration.

Et lille boble-tip til byen: “Le petit Vinbar” i Torvehallerne holder “Sparkling Onsdag” hver onsdag og har 2 glas bobler for 100 kroner ;)

skaermbillede-2017-11-02-kl-08-59-46cham

Bloomingville Champagne glas – Jeg kan desværre ikke finde en online forhandler i Danmark, men Magasin du Nord havde dem i sidste uge.

ccccccRipple Champagne glas for Ferm Living

mmmmoe

Premium Champagne skåle fra Rosendahl

fh916152 lyngby-lounge-champagneglas-24-cl-2-stkChampagne skåle fra Lyngby Glas

nnnnnnnCrystal Champagne Bowl fra Louise Roe

 

 

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

7 kommentarer

 • Ida

  Ripple glassene er simpelthen så smukke! Hvis ikke det var fordi jeg har et smukt vintage set med glaskant, så havde jeg nok købt de her! Simpelthen så smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Wilderness

   Ih, hvor er du heldig at have vintage glas! Jeg kigger ALTID efter nogen i den rigtige størrelse når jeg er i genbrugsbutikker/antikvariater eller på loppemarkerede! Det må da være det ultimative at drikke fra!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh jeg har så mange gange pillet ved dem fra Lyngby glas – de er for vilde! Jeg bliver dog altid lidt i tvivl når jeg flere steder læser at champagneskåle egentlig ikke er så velegnede til champagne, men altså..de er jo så pokkers smukke! Tror sgu’ de må ryge på ønskesedlen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Wilderness

   Det er rigtig at den store overflade selvfølgelig ikke er hensigtigtmæssig for boblernes bobler. Jeg har så tit tænkt på det :P. Men så tænker jeg ” so be it” …nu er det for det meste “discount bobler” og jeg drikker ikke langsomt langsomt hahaha! Men ih alså de Lyngby’er er altså bare fine og simple!!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha – nej dyre eller billige bobler, så når boblerne heller aldrig at forsvinde her. -og så smager de altså bare lidt bedre når de drikkes af smukke champagneskåle 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  En skål for champagneskålens tilbagekomst – jeg foretrækker langt de elegante skåle for de lidt mere kedelige flutes! At man så nødvendigvis må drikke lidt hurtigere, så champagnen ikke bliver flad, er jeg helt parat til at tage med ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Wilderness

   Hørt hørt!!!!
   Hahaha…det må man tage med. og det bestemt heller ikke en udfordring for mig!!!! :
   SKÅÅÅL :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red Edition -klassisk & Moderne Interiør fra Paris