Et inspirerende kontor med smukke lamper

Pouf Pouf – 8 fine Puffer

Indeholder Reklame Links (affiliate)poufs

Puffer er super dekorative og fås i uendelig materialer og former. De er alsidige da de både kan bruges som en ekstra siddeplads, til at smække benene op på og som sofabord. Og så er jeg generelt bare begejstret for den etniske vibe det giver at “sidde tæt” på gulvet! Det er dejligt afslappet og minder mig om Marokko, som vi har tænkt os at besøge i det nye år. Skønt kærestemanden og jeg kan skrive “10 år sammen” til næste år, så har han aldrig været der, hvilket egentlig er helt fjollet taget i betragtning at jeg kommer derfra og har boet der i 8-9 år. Så jeg GLÆDER mig til at vise ham rundt, til at han skal smage på de mange delikatesser og drikke marokkansk whiskey (Mynte te) en masse! Og så giver rejsen jo også ret god lejlighed til at få fyldt kufferten op med et par originale slighty læderlugtende Marokko puder og lidt kelim til gulvet <3

1 / Circus puf large fra Normann Copenhagen &  Circus puf small

2/ Lola Pouf fra Urban Outfitters

3 / Pouf Wind fra Broste Copenhagen

4/ Marokko Pude

5 / Theme Puf – Laforma

6 / Life Puf fra House Doctor

7 / Smart pouf fra Bloomingville

8 / Pouf i risstrå fra Encoded

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et inspirerende kontor med smukke lamper